gel maini / picioare


gel 75 mlTRATAMENT GEL M/P 75 ML – controlul transpirataiei maini / picicoare
Fiind bazat pe acelasi principiu ca si tratamentul pentru transpiratie axilara, reduce în maniera eficienta neplacutul efect de “ amprenta “ si senzatia de umed multumita sistemului tampon ce “blocheaza“ glandele sudoripale. In practica formula de gel, este comoda de aplicat si este eficienta deja de la a treia aplicare, garanteaza experienta Apaxil.
Este un tratament împotriva hiperhidrozei palmare si plantare, formula sa specifica combate rapid neplacutul efect “amprenta“, generat de o transpiratie excesiva si de cauza zilnicelor probleme ( de exemplu o mâna umeda si alunecoasa sau picioare cu miros dezagreabil si persistent ) Formula sa originala bazata pe clorura de aluminiu si practica sa compozitie de gel, comoda de aplicat, asigura rapid uscarea si lasa o placuta senzatie de improspatare fara parfumare.
Mod de utilizare:
Este indicat ca produsul să se folosească seara, deoarece pe parcursul nopţii produsul lucrează cu maximă eficacitate.
  • înainte să mergeţi la culcare, spalati-vă pe maini şi/sau pe picioare cu apă şi săpun apoi uscaţi-le perfect.
  •  aplicaţi gelul şi lăsaţi să se usuce.
  • în dimineaţa următoare, spălati-vă pe mâini şi/sau picioare cu apă şi săpun.
Atentionari:
Apaxil nu se foloseşte dacă pielea este umedă, zgâriata sau iritată. În cazul în care pielea se irita, opriţi tratamentul cu Apaxil. Il puteţi relua atunci când iritaţia dispare.


CREMA MAINI / PICIOARE 75 ML – antiperspirant maini / picioare
crema m_p 100 ml
Crema de Zi Apaxil pentru Maini/Picioare este un tratament, ideal pentru cine sufera de transpiratie excesiva la picioare, adesea acompaniata de miros neplacut, si pentru cine sufera de “maini umede”.
Aplicarea sa reda catifelarea pielii mainilor si picioarelor, lasand-o usor parfumata si natural uscata. 
Mod de utilizare:
  • dimineata, spalati bine mainile si picioarele 
  • aplicati pe pielea uscata Crema Antiperspirant
  • lasati sa se absoarba in piele
Atentionari:
Apaxil nu se foloseşte dacă pielea este umedă, zgâriata sau iritată. În cazul în care pielea se irita, opriţi tratamentul cu Apaxil. Il puteţi relua atunci când iritaţia dispare.