crema fata


crema fataCREMA OPACIZANTA FATA 50 ML – crema de fata de zi
Din experienta Apaxil, noua crema efect antilucios, aspect uscat. Apaxil Crema Opacizanta de Fata reprezinta o noua generatie de crema pentru fata. Intr-adevar nu trebuie intinsa pe fata, trebuie tamponata pe fata pana la absorbirea acesteia. Aceasta operatiune este necesara ca sa se distribuie un val protector ce va garanta efectul uscat si opac pentru toata ziua. Este ideala pentru cine are probleme cu hiperhidroza, dându-i pielii fetei un aspect uscat si natural, reducând inesteticul efect lucios care este tipic transpiratiei excesive.
Hiperhidroza este adesea asociata cu o excesiva transpiratie la nivelul fetei. In situatii de stres transpiratia se manifesta de obicei pe zona fruntii si a nasului , rezultând un aspect lucios , umed , care te face sa porti întotdeauna un servetel în mâna. Este vorba despre o solutie care poate cauza mai mult stres. Apaxil Crema Opacizanta de Fata a fost studiata pentru a interveni în astfel de cazuri. Formula sa innoita contine un derivat de porumb care absoarbe sebumul produs de piele, eliminand complet efectul lucios pentru toata ziua si lasand o senzatie proaspata de uscat si matasos.
Apaxil Crema Opacizanta de Fata este eficienta împotriva impurităților faciale, ideala împotriva acneei juvenile.
Mod de utilizare:
Aceasta crema nu trebuie intinsa pe fata, trebuie tamponata pana la absorbirea in piele. Aceasta operatiune este necesara pentru a se distribui un val protector ce garanteaza efectul uscat si opac instant, care se mentine intreaga zi.
Spalati-va bine pe fata, seara inainte de culcare.
Puteţi aplica cremă opacizantă de faţă şi de mai multe ori pe zi, pe pielea curată şi uscată. Totuşi pentru o eficienţă maximă se recomandă să procedaţi după cum urmează:
  • dimineaţa, spalaţi-vă pe faţă cum faceţi de obicei
  • asteptaţi ca pielea să se usuce
  • aplicaţi imediat crema opacizantă de faţă, în special în zona nasului, a frunţii si pe zona invecinată parului.