sampon par


sampon impotriva caderii paruluiSAMPON BIOGEN IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML
Sampon tratament restructurant impotriva caderii parului, pentru par slab si fragil. Compus pe baza de vitamine, proteine si minerale pentru hidratarea, hranirea si repararea parului. Curata delicat, oxigeneaza si protejeaza scalpul, formula cu concentratie maxima de activi puri Vitalcomplex: complex vasodilatator si revitalizant al bulbului pilos, pe baza de extracte vegetale, serenoua repens si provitamina B5.
Recomandari de utilizare:
– aplicati si masati pielea capului, lasati sa actioneze cateva minute apoi clatiti in abundenta
- pentru un rezultat optim, utilizati samponul impreuna cu fiolele de par tratament impotriva caderii parului BIOGEN.

sampon hidratant                                                         
SAMPON BIOGEN HIDRATANT 250 ML
Sampon supernutrient pentru par uscat, despicat si vopsit, pentru ingrijirea si frumusetea parului tau, cu un rezultat profesional la tine acasa.
Curata, hidrateaza si hraneste parul fara sa il incarce.
Recomandari de utilizare:
- aplicati si masati scalpul apoi clatiti in abundenta.
- pentru rezultate optime utilizati samponul impreuna cu masca concentrata nutrienta BIOGEN. 

SAMPON BIOGEN ANTIMATREATA 250 ML 
Sampon tratament antimatreata, curata delicat, elimina matreata si previne formarea ei; pentru matreata grasa si uscata. Elimina senzatia de prurit.sampon antimatreata
Conceput pe baza de vitamine, proteine si minerale pentru hidratare, hranire si reparare. Secretul unei formule eficiente, concentratie maxima de bioactivi minerali,Forforil NK este un complex multiactiv impotriva matretii pe baza de Piroctone olamine (octopirox) principiu activ si antifungic pentru eliminarea matretii uscate si grase, prevenind formarea acesteia. Oligoelemente bioactive minerale (fier, magneziu, zinc) pentru un corect echilibru mineral si vitaminic al scalpului.           
Recomandari de utilizare:
- aplicati si masati pe scalp, lasati sa actioneze apoi clatiti in abundenta. – pentru rezultate optime folositi samponul impreuna cu tratamentul fiole BIOGEN.

SAMPON BIOGEN IMPOTRIVA PARULUI GRAS 250 ML 
Sampon tratament purificant, pentru par mixt si  gras; curata si purifica scalpul garantand eliminarea in exces de sebum, parul devine lejer si voluminos.sampon pt par gras
Conceput din pe baza de vitamine, proteine si minerale pentru hidratare, hranire si reparare a parului.
Formula eficienta de concentratie maxima de activi vegetali seboreglatori. Pure Complex este un complex purificant,  pe baza de tiolisina, aminoacizi seboreglatori, proteine de soia si extracte de urzica.
Recomandari de utilizare:
- aplicati si masati scalpul, lasati sa actioneze cateva minute apoi clatiti in abundenta.
- pentru un rezultat optim utilizati samponul impreuna cu tratamentul fiole BIOGEN.


SAMPON BIOGEN PENTRU UZ FRECVENT 250 MLsampon uz frecvent

Sampon tratament extra delicat, pentru uz frecvent. Curata delicat scalpul iar pH sau pastreaza echilibrul hidrolipidical pielii. Secretul unei formule eficiente, complexul Soft Care NK este sistemul multiactiv ultrahidratant pe baza de proteine de matase previne dezhidratarea parului, minerale (fier, zinc, magneziu) pentru un echilibru corect mineral si vitaminic al scalpului.

Recomandari de folosire: 

- aplicati si masati scalpul apoi clatiti in abundenta.

- dupa folosirea samponului, aplicati balsamul tratament hidratant extra delicat BIOGEN.