Transpiratia excesiva iti poate afecta viata de zi cu zi

Dată: 26 Ianuarie 2018

De ce transpiri mult?

Corpul nostru posedă mai mult de 4 milioane de glande sudoripare care pot fi de două tipuri :
- endocrine : fiind responsabile de funcţionarea fiziologică, de reglarea temperaturii corporale şi de eliminarea toxinelor, dar sunt şi stimulate de multe alte circumstanţe : frica, nervi, tristeţe, stres, emoţii, durere fizica.
- apocrine : reacţionează exclusiv la stimuli pe sistem nervos şi de hormoni, transpiraţia produsă de aceste glande este inodora.

Problema apare atunci când intră în contact cu bacteriile prezente pe piele, se descompun şi formează noi substante care au un miros urât.
Omul are glande sudoripare în tot corpul distribuite diferit care se gasesc în principiu la mâini, picioare, frunte şi în interiorul axilelor.

In axile se găsesc alte 25 de mii de glande fie apocrine, fie endocrine. Transpiraţia axilelor devine excesivă când în puţine cazuri, glandele apocrine sunt foarte stimulate ( în cazurile disfuncţiilor hormonale sau pe sistem nervos ) sau atunci când glandele endocrine sunt stimulate de: teamă, caldură, tristeţe, nervi, stress, emotivitate.

Transpiratia excesiva este denumita in termeni medicali hiperhidroză şi 5% din populaţia adulta suferă de ea. Pentru combaterea hiperhidrozei, un deodorant normal nu este de ajuns deoarece acesta se limitează doar la acoperirea mirosurilor neplacute în loc să elimine adevarata cauză.

Va recomandam gama de tratamente Apaxil:

Tratament impotriva transpiratiei excesive cu efect instant, garantat.

Apaxil este singura gama de tratamente profesionale impotriva hiperhidrozei, care acopera intreaga suprafata a corpului si care are efect garantat indiferent de stadiul sau abundenta transpiratiei.

Apaxil Controlul Transpiraţiei Axilare este un tratament care ajută în mod eficient la normalizarea nivelului de transpiraţie axilară, chiar de la prima aplicare, fiind destinat persoanelor care transpira excesiv.

Noua formula de Apaxil  Tratament Controlul Transpiratiei Axilare conține o concentrație mai puternică de clorură de aluminiu, ceea  ce il face mai eficient ajutand la normalizarea nivelului de transpiratie.

Tratamentul Apaxil are de asemenea, o acțiune antibacteriană eficientă împotriva formării mirosurilor neplacute.

 

 

Adaugă comentariu

  • Ionut

    Am incercat pana acum tote produsele posibile si sunt putin dezamagit, unele nu au avut efect deloc, altele prea putin, nu stiu daca mai am incredere in ceva. Problema mea cu transpiratia la sub brat a aperut din pubertate si e abundenta, ingrozitor. Am auzit ca se poate intrvenii chirugical dar este destul de scump si cica rezultatele sunt pe o perioada determinata de timp.

    |Răspunde ›|
«1»
Sus