Beneficiile cosmeticelor organice

Dată: 22 Decembrie 2016

Gama de cosmetice bio este destul de mare si cuprinde produse speciale destinate tenului, parului si corpului. Sampoane si masti tratamente pentru fiecare tip de par in parte, demachiante, lotiuni exfoliante, masti hidratante, revitalizante, creme, lotiuni de corp, deodorante, uleiuri pentru masaj, cosmetice speciale pentru copii si femei insarcinate, etc.

Produsele cosmetice organice au in compozitia lor ingrediente 100% naturale provenind din plante ce sunt crescute in culturi bio, asa ca nu se vor gasi in ele nici pesticide si nici alte substante chimice care ne pot face rau.

Nu numai ca sunt bune pentru intreg organismul vostru, insa sunt bune si pentru mediu, deoarece aceste plante sunt crescute in deplina armonie cu natura. Folosind produse cosmetice organice putem fi siguri ca ceea ce folosim pe pielea noastra nu ne poate face rau, si nici nu contine substante chimice daunatoare.

Aceste produse sunt foarte blande cu pielea, asa ca pot fi folosite chiar si de persoanele care au alergii sau a caror piele este hipersensibila. Produsele cosmetice de duzina, care se gasesc in comert, contin substante chimice daunatoare care pot duce la aparitia unor afectiuni ce pot pune chiar si viata in pericol, asa cum este cancerul.

Produsele cosmetice bio sunt testate, aprobate si detin diverse certificari in conformitate cu legislatia europeana.

Cum pastram produsele bio?

Pastreaza produsele bio la o temperatura constanta de maxim 26-27 de grade, intr-un spatiu cu umiditate constanta. De aceea nu este recomandat sa le ti in baie, unde temperatura oscileaza. Evita zonele din casa din apropierea surselor de caldura si, de asemenea, evita sa le expui direct razelor de soare, mai ales in timpul verii. Temperatura optima de pastrare este cuprinsa intre 18-25 de grade, deci nici varianta de a le pastra in frigider nu este buna.

 

Adaugă comentariu

  • Nici un comentariu pănă acum
Sus